10 трендових кольорів 2016 від PANTONE

Стала відома нова палітра трендових кольорів від Pantone.

Прийшов час в декорі/дизайні подивитися на нові відтінки.

Звичайно, ці палітри - не універсальне рішення, але так чи інакше саме вони задають тренди наступаючого року. І знати їх заздалегідь завжди цікаво.

Отже, в 2016 році будуть популярні кольори, яким вдається поєднувати насиченість, життєрадісність і спокій. Актуальними будуть досить складні відтінки, але ми не сумніваємося, що результат їх використання буде дуже цікавим.

Рожевий кварц

Rose Quartz

PANTONE 13-1520

Заспокійливий, спокійний, ніжний колір, який нагадує небо на світанку - прекрасне нагадування про те, що завжди є час для безтурботного літнього настрою і спогадів про найзворушливіші моменти у житті.

Поєднання: «персикове відлуння», «безтурботність», «бузковий сірий».

Персикове відлуння

Peach Echo

PANTONE 16-1548

Вже протягом кількох сезонів не тільки дизайнери закохані в різні відтінки оранжевого.

У цьому сезоні найбільш актуальним буде колір «персикове відлуння»  - теплий, радісний, дружелюбний, відкритий, універсальний.

Поєднання: «рожевий кварц», «безтурботність», «бузковий сірий».

Безтурботність

Serenity

PANTONE 15-3919

Цей колір - невагомий, як простір блакитного неба над нами. Відтінок, який заспокоює, дає відчуття безтурботності й умиротворіння, а ще він - як ковток свіжого повітря, перепочинок, який необхідний навіть у самі неспокійні часи.

Поєднання: «лютик», «акваланг», «персикове відлуння».

Акваланг

Snorkel Blue

Pantone 19-4049

Колір, присвячений морським глибинам, балансує на межі популярного кольору військово-морського флоту, але в більш життєрадісному контексті. Цей відтінок більш яскравий і радісний. А ще це колір про втечу від суєти і необхідності іноді побути наодинці з собою.

Поєднання: «лютик», «холодна кава», «персикове відлуння».

 

Лютик

Buttercup

PANTONE 12-0752

Велика частина палітри 2016 присвячена спокою і тим цінніше і цікавіше контрастні відтінки. «Лютик» - колір, який переносить кожного, хто дивиться на нього, в радісний світ наповнений сонцем.

Поєднання: «акваланг», «безтурботність», «бузковий сірий».

Блакитна черепашка

Limpet Shell

PANTONE 13-4810

Натхненний водною стихією колір, який схиляється до зеленуватої гами.

Такий відтінок можна побачити у сяйві перламутру деяких мушлів. Ясний, свіжий, спокійний і дуже сучасний колір, який буде особливо актуальний для дизайну інтер'єрів.

Поєднання: «холодна кава», «персикове відлуння», «рожевий кварц».

сірий БУЗОК

Lilac Gray

PANTONE 16-3905

У кожного сезону є необхідність у своєму базовому, нейтральному відтінку. На цей раз мова йде про бузковий сірий – нова і сучасна інтерпретація сірої гами.

Поєднання: «фієста», «зелений промінь», «холодна кава».

Фієста

Fiesta

PANTONE 17-1564

Сильна енергія і хвилювання - це про фієсту, новий відтінок червоного.

Це колір вільних духом людей, готових вирушати на пошуки незвіданого. Потужний і полум'яний, жовто-червоний в основі, яскравий колір Fiesta грає на контрасті з усією спокійною палітрою сезону.

Поєднання: «акваланг», «зелений промінь», «блакитна черепашка». 

ХОЛОДНА Кава

Iced Coffee

PANTONE 15-1040

Колір, який буде актуальним протягом декількох сезонів. Один з найцікавіших нейтральних відтінків цієї палітри. Поєднує м'якість і ніжність, може стати прекрасною основою для величезного числа цікавих комбінацій.

Поєднання: «рожевий кварц», «безтурботність», «бузковий сірий».

Зелений Промінь

Green Flash

PANTONE 15-0146

Зелений промінь кличе до пригод і сміливих вчинків.

Відкритий, потужний колір, який надихає на несподівані, але гармонійні поєднання. Цей колір, натхненний природою, продовжує надихати дизайнерів і ще довго буде актуальний саме для сучасних великих міст.

Поєднання: «акваланг», «безтурботність», «блакитна черепашка».

"Я буду в Марсала" Тренд 2015.

"Я буду в Марсала", – мабуть, ця фраза може стати однією з найбільш вживаних серед модників у цьому році. За колористикою він є червоно-коричнево-бордово-винний, тобто колір року не можна описати односкладово. Він непростий. Як зазначають в Інституті кольору, "Марсала втілює насолоду від смачного обіду, а його основа випромінює вишуканість та природність". Свою назву він отримав за аналогією з однойменним десертним вином із Сицилії. В Італії цей колір не просто модний, він є класикою.

Звідки цей колір узявся, запитаєте Ви? Все просто: щороку, починаючи з 1990 року, інститут кольору Pantone призначає колір року, передбачаючи, який відтінок буде популярний, буде використовуватися дизайнерами і, відповідно, їх клієнтами наступні 12 місяців. Своє місце колір "Марсала" вже встиг зайняти у весільній індустрії та у дизайні інтер'єру. Про це свідчить і пошукова система "Google", яка при введенні запиту "колір марсала" видає найбільше інформації про його використання у весільних церемоніях та дизайні. Отож, після проголошення кольору "Марсала" головним у 2015 році весільні дизайнери випустили нові колекції із використанням цього кольору для суконь нареченої, подружок нареченої, манікюру, макіяжу і, зрозуміло, для декору. До речі, саме у весільному декорі "Марсала", завдяки своїй насиченості і, в той же час, нейтральності, відмінно поєднується з багатьма кольорами. Колір універсальний та багатий – такими якостями можуть похвалитися далеко не всі кольори з весільної палітри.

Зараз, мабуть, багато хто задумався, із якими відтінками можна поєднувати колір "Марсала" на весіллі? Отож, це, в першу чергу, нейтральні кольори: сірі тони і теплий беж, відтінки синього і блакитного, зеленого, а також рожевого і коричневого. Будучи кольором складним, марсала змінюється на очах, варто лишень доповнити його іншими кольорами та відтінками. Зробіть акцент на квітковій композиції, свічках, вазах. Прикрасьте приміщення незвичайними деталями і аксесуарами. А, щоб колір заграв ще яскравіше, поєднуйте його з яскраво-червоним, кораловим, білим, бордовим та зеленим.

Доповніть своє весілля і кольоровими акцентами в стилі "Марсала". Наприклад, незвичайним весільним автомобілем, сукнями для подруг нареченої, аксесуарами та головними уборами.

Щоб краще зрозуміти саму суть кольору та варіації його застосування пропонуємо ТОП-4 ідей, у яких чудово "вплетений" "Марсала".


Ідея №1: "Бірюзова мрія" Класичними компаньйонами для теплого червоного стануть різноманітні відтінки бірюзового і зеленувато-блакитного. Звичайно, що єдиного правила по поєднанню не існує, однак варто пам'ятати, що насиченість холодних відтінків залежить від настрою, який Ви хочете створити.


Ідея №2: "Світла природність" Марсала чудово гармоніює зі світлими, природними кольорами. У поєднанні з білим, ванільним, кремовими відтінками цей колір стає приглушеним, спокійним, а натуральні відтінки вибіленого дерева додадуть йому благородства.


Ідея №3: "Природна зелень" Це поєднання, створене самою природою. Не дивлячись на те, що, на перший погляд, це поєднання є простим та зрозумілим, однак поводитися з ним треба з особливою увагою і чуйністю. Також не забуваємо: щоб не втратити ясність і соковитість червоного, краще обрати приглушений зелений, який близький по відтінку до коричневатої сепії. Однак, якщо ж Ви вибрали трав'яний зелений відтінок, то винний компаньйон слід зробити м'яким та трішки приглушеним.


Ідея №4: "Спокійний сірий" Нейтральний сірий колір є елегантним фоном, який вигідно підкреслює різні відтінки винно-червоного.


Як бачимо, колір "Марсала" є не таким простим кольором, як здається на перший погляд. За своєю природою "Марсала" є неоднозначним кольором: він не бордовий, не червоний, не яскравий, але у той же час - приглушений та взаємодіє із різними кольорами. Хоча, якщо поглянути на нього із іншої сторони - він не дратує око: приглушеність надає нотки спокою, а червона основа - стимулює до активності. А у такий важкий для країни час, саме спокій та стимул є своєрідною панецеєю до руху в сторону кращого майбутнього.

Отож насолоджуємося спокоєм та аристократичністю нового брендового кольору 2015 року!

січень 2015

Свадебные тренды 2014.

Цветовая гамма этого сезона! :)

Кружево.

Rustik.

Boho.

Пастельное совершенство.

Бархат.

Тьомно-синий.

Изумрудная свадьба.

Омбре.

Английский сад.

Шеврон.

Геометрия.

Thu

13

Feb

2014

Весільна арка

Ми пропонуємо Вам розширити Ваше уявлення про весільний декор виїзної церемонії! Існує щось неймовірно романтичне коли одруження проходить під весільним балдахіном. Ви не згодні? Крім того, арка однаково добре підходить як для зовнішньої так і для внутрішньої церемонії. І ... звичайно :), гарно прикрашений навіс або арка буде виглядати казково на ваших весільних фотографіях!

Перш за все, давайте розберемося, для чого вона взагалі потрібна, ця сама весільна арка :) ? З давніх часів така конструкція символізує собою вхід в новий світ для нареченого і нареченої, початок шляху, двері, вікно в нове життя або рубіж ...

Кожна закохана пара уявляє її по своєму.

Класична арка має форму склепіння або прямокутника і прикрашена тканиною, паперовими або живими квітами, стрічками, помпонами.

Такі арки ще довго будуть миготіти на фото в інтернеті, перекочовуючи з однієї стіни на іншу. Але Ваш погляд, ми впевнені, зачепиться за щось більш незвичайне та індивідуальне! Наприклад, Вас можуть зацікавити гарні парні композиції, лише імітуючі арку або справжні двері, які б запрошували Тебе і Твого коханого в нове життя.

Який би не був Ваш вибір - це, звичайно ж, не буде сумна арка з штучними квітами, яка очікує «свого клієнта» в «курній комірчині». Навіси та арки можуть бути розроблені відповідно до вашого весілля: конкретного місця, кольорів, теми, квітів, сезону ... або навіть до Вашої діяльності.

Хочете дізнатися більше?

Телефонуйте за номерами: +38 0954143139, +38 0637084497 записуйтесь на безкоштовну зустріч, і ми разом з Вами дізнаємося, яка ж вона, Ваша Весільна Арка ?

 

 

Read More 0 Comments

Sun

09

Feb

2014

ЗИМОВЕ СРІБЛО (ідея для зимового весілля)

Казкова зима завжди асоціюється з кучугурами снігу та чашкою гарячого чаю. Що ще може передати блиск замету, як не срібло? Саме цей колір у поєднанні з відтінками сірого є трендовим взимку 2014.

Сама зима подає нам ідею цієї гами. Всі відтінки сірого природним чином підкреслюють зимовий настрій, стаючи базовими кольорами. Підкреслити тему зими і мерехтіння срібла можна за допомогою атласу, металізованого посуду, брошок зі стразами і кришталю. День вашого весілля змусить заграти фарбами срібло, кристали, блискітки і різноманіття фактур. І не кажіть, що зимове весілля - це нудно.

Вважається, що люди, яким подобається срібний колір, по натурі спокійні, намагаються згладжувати гострі кути і легко зводять нанівець всі конфлікти. Якщо виходити з цього, торжество, оформлене в даному кольорі, має принести в нову сім'ю тільки мир і благополуччя.

Але навіть якщо ви не забобонні, подивіться цю добірку, адже весілля в срібних тонах - ЦЕ ПРОСТО ДУЖЕ ГАРНО!

Наречена може одягти сукню з сірої атласної тканини, яка блищить, як срібло. Можна також використовувати стрази та паєтки.

Аксесуари теж можна підібрати в срібному кольорі. Навіть гумові чоботи! Більш звичний варіант взуття - туфельки, теж срібні.

Букет складаємо з металевих брошок або білих кольорів. У другому випадку можна прикрасити ручку сірою чи сріблястою атласною стрічкою або стразами.

Для запрошень добре підійде металізований папір та атласні стрічки. Втім, можна обмежитися срібною фарбою для тексту і графічних елементів. 

Відмінно доповнять картину білі квіткові композиції і кришталеві елементи. Скатертини, вази, підсвічники, кільця для серветок, підноси, столові прилади, розсадочні картки - все це може бути забарвлене в срібні тони. Зал прикрашаємо у відповідній палітрі. Солодощі для кенді-бару можна коректувати за допомогою спеціального харчового барвника і на завершення додасть весіллю блиску чудовий срібний торт.

Read More 0 Comments

Wed

05

Feb

2014

До Дня Всіх Закоханих

Вінтажні та ароматні валентинки ручної роботи до дня всіх закоханих!

Аромат кави, кориці та ванилі не залишить нікого байдужим!

Чудовий подарунок для дорогих і коханих! Головний символ для вираження своїх почуттів, це звичайно ж серце. А якщо сердечко ошатно прикрашено, та ще й має приємний аромат кориці ... )))

До сердечка додається конверт-листівка з ароматизованної бумаги ручної роботи.

Валентинки на фото є в наявності!

 

Якщо у Вас планується весілля, то це чудова ідея для подарунка гостям! На великі замовлення знижка. )))

Звертайтесь

 

Read More 0 Comments

Tue

04

Feb

2014

Ідеї. Лісова казка .....

0 Comments

Tue

04

Feb

2014

Зимові весілля також бувають гарними та яскравими :)

0 Comments

Боковая панель

Dream Art студия

Ми існуємо для того, щоб найголовніші події Вашого життя перетворилися на яскраві і казкові спогади.

Якщо Вам необхідно нетрадиційне оформлення Вашого торжества, або навпаки класичне рішення, то ми з радістю Вам допоможемо.

Ви можете сміливо довірити нам образ Вашого свята!

 

Dream Art Studio  прагне втілювати Ваші мрії і дарувати радість!