Весільна арка

Ми пропонуємо Вам розширити Ваше уявлення про весільний декор виїзної церемонії! Існує щось неймовірно романтичне коли одруження проходить під весільним балдахіном. Ви не згодні? Крім того, арка однаково добре підходить як для зовнішньої так і для внутрішньої церемонії. І ... звичайно :), гарно прикрашений навіс або арка буде виглядати казково на ваших весільних фотографіях!

Перш за все, давайте розберемося, для чого вона взагалі потрібна, ця сама весільна арка :) ? З давніх часів така конструкція символізує собою вхід в новий світ для нареченого і нареченої, початок шляху, двері, вікно в нове життя або рубіж ...

Кожна закохана пара уявляє її по своєму.

Класична арка має форму склепіння або прямокутника і прикрашена тканиною, паперовими або живими квітами, стрічками, помпонами.

Такі арки ще довго будуть миготіти на фото в інтернеті, перекочовуючи з однієї стіни на іншу. Але Ваш погляд, ми впевнені, зачепиться за щось більш незвичайне та індивідуальне! Наприклад, Вас можуть зацікавити гарні парні композиції, лише імітуючі арку або справжні двері, які б запрошували Тебе і Твого коханого в нове життя.

Який би не був Ваш вибір - це, звичайно ж, не буде сумна арка з штучними квітами, яка очікує «свого клієнта» в «курній комірчині». Навіси та арки можуть бути розроблені відповідно до вашого весілля: конкретного місця, кольорів, теми, квітів, сезону ... або навіть до Вашої діяльності.

Хочете дізнатися більше?

Телефонуйте за номерами: +38 0954143139, +38 0637084497 записуйтесь на безкоштовну зустріч, і ми разом з Вами дізнаємося, яка ж вона, Ваша Весільна Арка ?

 

 

Comments: 0

Боковая панель

Dream Art студия

Ми існуємо для того, щоб найголовніші події Вашого життя перетворилися на яскраві і казкові спогади.

Якщо Вам необхідно нетрадиційне оформлення Вашого торжества, або навпаки класичне рішення, то ми з радістю Вам допоможемо.

Ви можете сміливо довірити нам образ Вашого свята!

 

Dream Art Studio  прагне втілювати Ваші мрії і дарувати радість!