ЗИМОВЕ СРІБЛО (ідея для зимового весілля)

Казкова зима завжди асоціюється з кучугурами снігу та чашкою гарячого чаю. Що ще може передати блиск замету, як не срібло? Саме цей колір у поєднанні з відтінками сірого є трендовим взимку 2014.

Сама зима подає нам ідею цієї гами. Всі відтінки сірого природним чином підкреслюють зимовий настрій, стаючи базовими кольорами. Підкреслити тему зими і мерехтіння срібла можна за допомогою атласу, металізованого посуду, брошок зі стразами і кришталю. День вашого весілля змусить заграти фарбами срібло, кристали, блискітки і різноманіття фактур. І не кажіть, що зимове весілля - це нудно.

Вважається, що люди, яким подобається срібний колір, по натурі спокійні, намагаються згладжувати гострі кути і легко зводять нанівець всі конфлікти. Якщо виходити з цього, торжество, оформлене в даному кольорі, має принести в нову сім'ю тільки мир і благополуччя.

Але навіть якщо ви не забобонні, подивіться цю добірку, адже весілля в срібних тонах - ЦЕ ПРОСТО ДУЖЕ ГАРНО!

Наречена може одягти сукню з сірої атласної тканини, яка блищить, як срібло. Можна також використовувати стрази та паєтки.

Аксесуари теж можна підібрати в срібному кольорі. Навіть гумові чоботи! Більш звичний варіант взуття - туфельки, теж срібні.

Букет складаємо з металевих брошок або білих кольорів. У другому випадку можна прикрасити ручку сірою чи сріблястою атласною стрічкою або стразами.

Для запрошень добре підійде металізований папір та атласні стрічки. Втім, можна обмежитися срібною фарбою для тексту і графічних елементів. 

Відмінно доповнять картину білі квіткові композиції і кришталеві елементи. Скатертини, вази, підсвічники, кільця для серветок, підноси, столові прилади, розсадочні картки - все це може бути забарвлене в срібні тони. Зал прикрашаємо у відповідній палітрі. Солодощі для кенді-бару можна коректувати за допомогою спеціального харчового барвника і на завершення додасть весіллю блиску чудовий срібний торт.

Comments: 0 (Discussion closed)
    There are no comments yet.

Боковая панель

Dream Art студия

Ми існуємо для того, щоб найголовніші події Вашого життя перетворилися на яскраві і казкові спогади.

Якщо Вам необхідно нетрадиційне оформлення Вашого торжества, або навпаки класичне рішення, то ми з радістю Вам допоможемо.

Ви можете сміливо довірити нам образ Вашого свята!

 

Dream Art Studio  прагне втілювати Ваші мрії і дарувати радість!